HTML

475 éves a Debreceni Református Kollégium

Idén ünnepli 475 éves fennállásának jubileumát a Debreceni Református Kollégium.

Friss topikok

Címkék

Köszöntő

2013.03.21. 13:26 zoroaster

Tempora mutantur et nos mutamur in illis – tartották a régiek, akik még jól tudták, hogy a gerundium nemcsak egy sajátos tűzoltóeszköz, hanem a latin grammatika egyik igeneve.

Változnak az idők, és mi magunk is változunk azokban. Ez a klasszikus mondat jut eszembe, amikor a Kollégium 475. jubileumi évében elindítjuk ezt az új honlapot.

Az én diákkoromban egy jellegzetes füttyjel volt az az eszköz, amivel összeköttetést kerestünk és találtunk egymással bárhol a falakon kívül. Biztosak lehettünk abban, ha leadjuk ezt a füttyjelet, mindig találunk valakit, aki erre felkapja a fejét, viszonozza, s máris társat találtunk, közösségre és segítségre találtunk egymásban.

A sokféle más funkció mellett, amire alkalmas ez a jubileumi honlap, az lehet a legfontosabb hozadéka, hogy segítsen újra egymásra találni azoknak, akik elmondhatják magukról:

Én is ide jártam.

Bölcskei Gusztáv

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://negyhetvenot.blog.hu/api/trackback/id/tr465159566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása